NEWS - orca-rovinj.com

 

Restaurant "Orca"

HOME

menU

NEWS

cONTACT

ENG

ITL

DEU

HRV

Roasting meat „under the bell“ is one of the oldest cooking traditions in Istria, but also one of the best ways to preserve juiciness of the meat and provide spectacular, one-of-a-kind taste.

više

Summer always calls for creativity and fish in the kitchen. Fishing in Istria is of traditional and cultural value, as well as local Mediterranean cuisine based mostly on fresh fish and seafood caught in the clean and blue Adriatic Sea.

više

SIROVE STRASTI U RESTORANU ORCA

10.08.2017

Svi se slažu da je bistro more izvor ukusne hrane, no jeste li znali da se kvalitetna hrana iz čistog mora mjeri činjenicom da se može jesti već i u sirovom izdanju?

više

SAVRŠENO LJETNO JELO - LIGNJE NA ŽARU U RESTORANU ORCA

28.07.2017

Na ulazu u grad Rovinj, iz smjera tunela Učka, smješten je obiteljski restoran Orca u kojem, osim ugodnog ambijenta, goste očekuju tri manje terase na kojima možete uživati u istarskoj i mediteranskoj kuhinji.

 

više

Školjke iz Jadrana specijalitet su koji morate probati

21.07.2017

Kada su u pitanju morski plodovi, razne školjke su uvijek nekako najatraktivniji dio ponude. Riječ je o jelima koja odišu elegancijom, specifičnim okusima i mirisima, ali i unikatnim iskustvom samog otvaranja školjki i uživanja u sočnim zalogajima.

više

Restoran Orca - mjesto gdje se jede najbolja riba

06.07.2017

Jelovnik u restoranu Orca se sastavom naslanja na ponudu tradicionalnih konoba, ali sa suvremenim pristupom prilagođenom današnjem načinu života i zahtjevima modernog gosta.

više

Restoran Orca - gastronomska dobrodošlica na ulazu u Rovinj

21.06.2017

Restoran Orca je mjesto gdje možete upoznati i uživati u pravoj istarskoj kuhinji, čije su osnovne značajke jednostavnost, tradicija, autohtonost i korištenje lokalnih i sezonskih namirnica.

 

više

Restoran Orca u Rovinju- snažan argument zbog kojeg ćete posjetiti Rovinj!

14.06.2017

Što pretražujemo kad tražimo idealno mjesto za ljetni odmor? Primarni su nam  smještaj, plaže i dobar izbor restorana. Brojni gosti iz Europe ali i cijelog svijeta dolaze u Rovinj i uvijek mu se vjerno vraćaju.

više

Rižoto  sa škampima i gljivama šljivovačama- samo u restoranu Orca u Rovinju

08.06.2017

Rižoto je jelo u kojem svi uživamo, ali ovu ukusnu kombinaciju gljiva šljivovača i škampi , koja vam na prvi pogled možda izleda neobična, sigurno još niste kušali.

više

Jelima s roštilja nemoguće je odoliti!

01.06.2017

Roštilj ili gradele uvijek su posebna draž za sve ljubitelje dobre hrane što ne čudi s obirom kako je upravo spravljanje jela na žaru zapravo najstarija metoda pripreme hrane koju čovjek poznaje.

više

Jeste li ikada probali paštu s hlapom?

25.05.2017

Pašta s hlapom jedan je od najvećih lokalnih specijaliteta kada su u pitanju  "jela s "okusom mora". Domaća istarska pašta neće nikoga ostaviti ravnodušnim, tim više što je glavni adut tanjura ukusno meso hlapa.

više

Upravo Restaurant Orca može pružiti onaj potpuni doživljaj Rovinja

12.05.2017

Rovinj često znaju častiti brojnim epitetima poput onoga "grad umjetnika" s obzirom na to kako su brojni slikari, pisci, skulpturisti i razne druge umjetničke duše upravo u ovome prelijepom istarskom gradiću pronašli svoje utočište i inspiraciju, a tek kada uđete kroz vrata Restauranta Orca iskusit ćete i onu

više

Jela pod pekom -  vrhunac autohtone kuhinje

08.05.2017

Jela pečena ispod peke sasvim sigurno možemo ubrojiti u onu kategoriju domaće gastronomije koja pruža savršen spoj tradicionalnog i modernog, a upravo u restoranu Orca jela spravljana na taj specifičan način specijalitet su kuće.

više

 

Restaurant "Orca"

CONTACT US

FOLLOW US ON SOCIAL NETWORKS

At the entrance to the Rovinj city, on the pearl of the western Istrian coast, there is a family restaurant "Orca".

Gripole 70, 52210 Rovinj

Phone: +385 52 816 851

Working hours: 11-23h Tuesday: CLOSED

Copyright d.istra© 2019 | Privacy Policy

 

ORCA, obrt za ugostiteljstvo

ORCA

Gripole 70, 52210 ROVINJ

Matični broj: 91288843

 

Igor Hrvatin

ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d..

HR0823800061170002283

 

Restaurant "Orca"