Orca Restaurant can provide that complete experience of Rovinj - orca-rovinj.com

 

Restaurant "Orca"

HOME

menU

NEWS

cONTACT

ENG

ITL

DEU

HRV

Upravo Restaurant Orca može pružiti onaj potpuni doživljaj Rovinja

12.05.2017

Rovinj često znaju častiti brojnim epitetima poput onoga "grad umjetnika" s obzirom na to kako su brojni slikari, pisci, skulpturisti i razne druge umjetničke duše upravo u ovome prelijepom istarskom gradiću pronašli svoje utočište i inspiraciju, a tek kada uđete kroz vrata Restauranta Orca iskusit ćete i onu umjetničku stranu gastronomije. Fantastičan ambijent s puno zelenila koje će vam i u zimu stvoriti ugođaj proljeća, kamin koji će vas dobro zagrijati uz čašu odličnih vina iz njihovih podruma, a ljubazno osoblje i vrhunski chef omogućit će vam putovanje Istrom i općenito Mediteranom kroz razne specijalitete i delicije.

 

Svaki dobar restoran teži onom balansu između tradicije i modernizma, a ponosni vlasnici, obitelj Hrvatin, upravo su u tome i uspjeli. Iskusno osoblje u tom istom restoranu radi više od desetljeća, a sam restoran otvoren je već više od dva, što je sve skupa jedno čvrsto jamstvo dobre usluge i kvalitete bogatog menija spravljenog od svježih namirnica. Kada smo već kod menija treba svakako naglasiti specijalitete kuće - tjesteninu s jastogom, pljukance Orka mare monti, filete grdobine s tartufima, ribu u soli te ribu i meso ispod peke - što god odabrani jedno je sigurno, a to je da nemoguće pogriješiti. Riba i morski plodovi dolaze svježi iz Jadrana, tjestenina je autohtona istarska, rižoto sa svježim tartufima, šparogama ili šumskim gljivama, a o desertima ne treba niti govoriti, to se jednostavno mora okusiti vlastitim nepcem.

 

Kada dođete u Rovinj, pitajte za Gripole i ne možete promašiti Orcu, već na prvi pogled će vas privući unutra. Što drugo reći nego, bon appétit!

 

 

Restaurant "Orca"

CONTACT US

FOLLOW US ON SOCIAL NETWORKS

At the entrance to the Rovinj city, on the pearl of the western Istrian coast, there is a family restaurant "Orca".

Gripole 70, 52210 Rovinj

Phone: +385 52 816 851

Working hours: 11-23h Tuesday: CLOSED

Copyright d.istra© 2019 | Privacy Policy

 

ORCA, obrt za ugostiteljstvo

ORCA

Gripole 70, 52210 ROVINJ

Matični broj: 91288843

 

Igor Hrvatin

ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d..

HR0823800061170002283

 

Restaurant "Orca"