Bakalar na šugo – kvaliteta sastojaka i tradicionalna receptura za senzaciju okusa i mirisa

02/03/2018

article image

Bakalar na šugo jedan je od najpoznatijih načina pripreme ove vrste ribe u Istri, osobito popularan u blagdanske i hladne zimske dane. Bakalar je sam po sebi specifična namirnica koja zahtjeva poseban tretman, no trud se svakako isplati s obzirom na neodoljive arome i okuse koje se u konačnici postižu.

Ovdje u restoranu Orca za svoje goste biramo samo najkvalitetniji bakalar kojeg potom naši iskusni chefovi kombiniraju s drugim pomno odabranim namirnicama i stvaraju jednu pravu senzaciju na tanjuru, kako vizualno, tako i na nepcu. Malo što može dočarati one originalne morske okuse i zadovoljiti osjetila istinskih gurmana kao norveški bakalar na šugo pripremljen prema tradicionalnoj recepturi.

Bakalar na šugo sam po sebi zalogaj je koji će vam otkriti nove načine uživanja u morskim specijalitetima, a kada se tome pridruže i vrhunska vina s naše opsežne vinske karte, tada je nezaboravni užitak zajamčen. Naše educirano i uvijek pristupačno osoblje sa zadovoljstvom će vam preporučiti neke od kvalitetnih vinskih etiketa te se pobrinuti da vam baš ništa ne nedostaje.

Posjetite obiteljski restoran Orca, opustite se u ugodnom ambijentu i počastite sebe i svoje društvo vrhunskim ribljim i drugim specijalitetima koji će vas zasigurno oduševiti.