Biftek na Orca način

06/03/2019

article image

Iznenadite vašu bolju polovicu večerom u popularnom i omiljenom restoranu u samom srcu Rovinja. Restoran Orca jedinstveno je mjesto koje odiše savršenom kombinacijom tradicije i modernog ruha.

Za pripremu najukusnijih jela koriste se svježi i domaći sastojci najbolje kvalitete u skladu s načelima istarske i mediteranske kuhinje. Osim toga, veliki naglasak je na praćenju i uvažavanju zahtjeva i standarda suvremenog gosta.

Na raspolaganju vam stoji veliki izbor domaćih jela za čiju se pripremu koriste lignje, škampi, dagnje i najrazličitije vrste ribe. Ne treba zaboraviti niti istarske suhomesnate proizvode i domaće sireve.

Tartufi također zauzimaju važno mjesto u pripremi mesnih jela. Za savršeni završetak dana posjetite restoran Orca i zasladite nepce biftekom na Orca način. Biftek se priprema u umaku od zelenog papra s tartufima uz dodatak sezonskih salata i začina. Govedina u umaku je zaista priča za sebe, iako se isti umak odlično slaže i s većinom ostalih jela. Iskusni djelatnici pažljivo obrađuju meso i tartufe kako bi svaki sastojak zadržao puninu svog okusa te kako biste vi mogli uživati u savršenim jelima s najboljim sastojcima.