Istarski gušti u restoranu Orca

12/07/2019

article image

Okusite ovog ljeta autentične istarske specijalitete koje za Vas priprema restoran Orca. Vođeni kvalitetom i tradicijom, restoran Orca nudi mnoštvo ukusnih recepata koji će Vam otkriti sve tajne istarske kuhinje.

Osim sezonskih namirnica, u ovom prestižnom rovinjskom restoranu možete probati i jedan od specijaliteta kuće poput hlapa, teletinu ispod peke ili purana na istarski s aromatičnim tartufima. Ukoliko više volite plodove mora uživat ćete u svježe ulovljenim dagnjama, jakobovim kapicama ili kamenicama. Svakako morate probati i svježu ribu, filet brancina u aromatičnom bilju ili miješanu ribu na žaru. Neizostavni škampi, ovaj vrhunski gurmanski specijalitet, restoran Orca priprema na brojne ukusne načine, pa tako možete probati škampe na buzaru, na žaru ili na pariški. Ako ste pak ljubitelj plave ribe, tu je za Vas i klasični tuna odrezak. Još jedan od originalnih istarskih specijaliteta koji će oduševiti i najzahtjevnije nepce su fuži s boškarinom, ukusna tjestenina u kombinaciji s mesom domaćeg istarskog boškarina. Rižoto sa škampima ili pak tagliatele s bijelim tartufima samo su još neki od brojnih specijaliteta koje restoran Orca priprema samo za Vas.

Priuštite si prave istarske gušte ovog ljeta i uronite u svijet domaće kuhinje restorana Orca u opuštenom ambijentu na prekrasnoj terasi ovog poznatog rovinjskog restorana.