Jelima s roštilja nemoguće je odoliti!

01/06/2017

article image

Roštilj ili gradele uvijek su posebna draž za sve ljubitelje dobre hrane što ne čudi s obirom kako je upravo spravljanje jela na žaru zapravo najstarija metoda pripreme hrane koju čovjek poznaje. Miris dima i pogled na savršeno pečeni komad mesa ili ribe jednostavno mora probuditi vaša osjetila i otvoriti vaš apetit bez obzira na to bili gladni ili siti.

Kažu da tajna svakog majstorstva leži u detaljima i onim sitnicama koje samo poneki mogu primjetiti, a slično je i kod “grill” zanata. Iako će mnogi reći kako gotovo svatko može biti dobar roštilj-majstor, teško ćete u Rovinju ili okolici kušati bolju ribu na gradelama ili meso sa roštilja od onoga u restoranu Orca. Dugogodišnje iskustvo, vrhunski grill te samo najbolje namirnice osnovni su recept za savršen roštilj, a u restoranu Orca očekuje vas i puno više od toga. Biftek, ramsteak, istarski ražanj, škampi ili riba samo su dio velikog izbora jela na žaru koja su u ponudi, spravljenih po vašem ukusu i mjeri.

Testirajte svoje znanje o roštilju. Tek kada probate najbolji roštilj znat ćete koliko ste zapravo i vi sami dobri u tome.