Juneće obrazine s domaćim njokima – specijalitet koji će očarati i najveće gurmane

21/02/2018

article image

Domaći, mekani njoki koji se tope u ustima jedan su od raznovrsnih specijaliteta istarske kuhinje koje možete probati u restoranu Orca, a koji svoju bogatu ponudu jela temelji upravo na lokalnoj gastronomiji. Iskusnim chefovima našeg restorana dovoljno je samo nekoliko jednostavnih sastojaka kako bi za vas ručno izradili najbolje njoke koje ste imali priliku probati. Tajna savršenih njoka leži u posebnoj metodi pripreme kako bi svaki zalogaj bio izdašan, lagan, a opet pružio senzaciju okusa i aroma.

Naravno, kako to običaj nalaže, domaće njoke najbolje je poslužiti uz nešto konkretnije jelo, a riječ je uglavnom o vrhunskim mesnim specijalitetima. U restoranu Orca, osim toplog domaćinskog ugođaja, dočekat će vas i široka ponuda jela od kojih svakako treba izdvojiti juneće obrazine s domaćim njokima – savršen zalogaj koji će istovremeno iznenaditi i impresionirati baš svakog gosta. Uvijek svježa junetina pripremljena je tako da bude sočna i da ističe one zavodljive mesne arome, a domaći, ručno rađeni njoki omogućuju onaj pahuljast i lagan osjećaj na nepcu.

Uživajte u savršenim okusima i aromama jela tradicionalne istarske kuhinje, pripremljenim i posluženim na jedan originalan i kreativan način i priuštite si gastro avanturu zbog koje ćete se uvijek rado vraćati u naš obiteljski restoran. Posjetite nas na samom ulazu u Rovinj i otkrijte nova gurmanska zadovoljstva u poznatim jelima.