Uživajte u domaćim specijalitetima restorana Orca iz Rovinja i zasladite vaše nepce malim zalogajima savršenstva – rakovicama.

Kao što sami naziv govori, rakovice se ubrajaju u porodicu rakova, a mnogima su omiljena morska delicija koja se može pripremiti na razne načine te poslužiti kao prilog ili kao glavno jelo.

Rakovice se mogu koristiti za pripremu nadjeva i umak ili poslužiti kao salata uz dodatak sezonskog zelenila i ostalog povrća. Osim toga, od nje se često priprema i brodet. Restoran Orca razveselit će sve ljubitelje tjestenine pa tako mogu uživati u omiljenoj tjestenini s rakovicama: na raspolaganju vam stoje tagliatelle ili pljukanci s rakovicama. Valja izdvojiti i ukusnu juhu te paštetu. 

Okusite jedinstvene mirise i okuse Istre u restoranu Orca koji se nalazi na samom ulazu u grad. Tradicionalna priprema autohtonih namirnica u kombinaciji s elementima suvremenog doba pravi je recept za vaša osjetila. U pripremi jela koristimo isključivo svježe i domaće namirnice koje pridonose vrhunskom užitku!