Najraznovrsniji deserti kao savršen kraj vaše gastro avanture

14/08/2019

article image

Gastronomija krije brojne tajne – od recepata i samoga pristupa, načina i priprema jela, do onih tajnih začina koji uistinu na poseban način doprinose konačnom spletu okusa. Već odavno je na tome polju sve dopušteno pa se samim time kombiniraju najrazličitiji sastojci i namirnice koji su prije bili nezamislivi, a sada se nalaze u modernom ruhu koji oduševljava svojim bojama i mirisom, a ponajviše okusom. Ipak, jedna tajna je i više nego očita – ako uistinu želite doživjeti ekstazu svih sjedinjenih okusa, trebate uživate u slijedu famoznih jela, bez preskakanja – predjelo, glavno jelo i naravno, desert kojim se zaokružuje cijeli doživljaj!

Upravo desert stavlja točku na i – on daje poseban dodir cjelokupnom kulinarskom iskustvu, završavajući svojim slatkim notama vrhunski menu u kojemu ste uživali, a za vaš potpuni užitak se, kao i uvijek, pobrinuo Restaurant Orca!

Njegov menu sačinjen je od različitih deserata kako biste odabrali upravo onaj kojim možete začiniti sve prethodno kušane delicije – čokoladna torta, sorbetto i voćna salata ili možda cheesecake s limunom, smokvom ili šumskim voćem – samo su neke od ponuda kojima možete začiniti cjelokupni kušani menu, a koji će se svojim famoznim okusima uistinu uskladiti s odabranim predjelom i glavnim jelom.

Naravno, ako ste u nedoumici, možete imati povjerenja u chefove Restauranta Orca koji će vam rado preporučiti desert kojim ćete savršeno uskladiti sve degustirane i kušane delicije, kao i kako sve to dodatno začiniti desertnim vinom – zajedno tvoreći vaš vlastiti menu ove gastro avanture okusa i aroma gdje upravo desert veliča i završava potpuni doživljaj.