Jeste li ikada okusili autohtone istarske okuse i mirise? Sada je pravo vrijeme da posjetite restoran Orca u Rovinju te zasladite nepce vrhunskim mesnim specijalitetima i morskim plodovima.

Obiteljski ručak u restoranu Orca započnite toplim ili hladnim predjelima od kojih svakako treba izdvojiti istarski domaći pršut, paštetu od tunjevine, carpaccio od brancina ili salatu od rakovice.

Važno je napomenuti kako se za pripremu predjela koriste svježi i domaći sastojci koji su u skladu s načelima mediteranske i istarske kuhinje. U pripremi predjela, kao i ostalih glavnih jela i salata, biraju se samo sezonske autohtone namirnice karakteristične za istarsko podneblje. Za savršenu kombinaciju okusa teži se uporabi svježih začina iz vlastite proizvodnje.

O samoj kvaliteti hrane koja se poslužuje svjedoči višegodišnje iskustvo stalnozaposlenih djelatnika koji se svakodnevno usavršavaju kako bi gostima pružili jedinstvene tradicionalne okuse istarske kuhinje. Uspješno kombiniranje tradicionalnih recepata i modernog okruženja zasigurno će zadovoljiti nepca suvremenih gostiju.

Što još čekate? Rezervirajte ručak u popularnom restoranu Orca smještenom u središtu Rovinja i priuštite vašoj obitelji i prijateljima ugodno druženje uz savršene okuse Istre.