Riblji specijaliteti koji će impresionirati vaše nepce

15/02/2018

article image

Restoran Orca ljubiteljima ukusnih zalogaja itekako je dobro poznat, prije svega po neodoljivim ribljim specijalitetima i morskim plodovima. Svježu morsku ribu koja u našu kuhinju stiže izravno iz Jadrana, a koju svakodnevno nabavljamo od lokalnih ribara, naši iskusni chefovi potom pripremaju na jedan kreativan i originalan način prateći tradicijske vrijednosti lokalne istarske gastronomije.

Na našem bogatom meniju pronaći ćete neke od najkvalitetnijih ribljih vrsta kao što su zubatac, šarag, orada, baraj i ombrela koje će zasigurno impresionirati vaše nepce i otkriti vam nove načine uživanja u vrhunskim ribljim specijalitetima.

Osim širokog spektra aroma i okusa, jela od ribe pružaju našem tijelu brojne prednosti i smatraju se zdravom mediteranskom prehranom. Stručnjaci preporučuju konzumiranje ribe najmanje dva puta tjedno, no kada probate specijalitete naših poznatih chefova zasigurno ćete poželjeti ribu jesti svaki dan, a ne samo u vrijeme blagdana i posta.

Ovoga vikenda stoga posjetite restoran Orca, opustite se u ugodnoj atmosferi i počastite sebe, svoju obitelj, prijatelje ili poslovne suradnike neodoljivim ribljim specijalitetima koji će vaša osjetila potaknuti da nas sigurno ponovno posjetite.

Dobrodošli i dobar tek!