Savršene jadranske delicije sa žara

29/08/2019

article image

Specijaliteti i delicije Jadrana, predstavljaju rado birani menu svakog turista, ali i domaćih koji se rado okreću ribljim sljedovima. Naravno, prilikom odabira gastronomskih objekata, važno je odabrati one koji nude svježe i kvalitetne Jadranske plodove, ali i koji imaju pravilan pristup obradi i pripremi ovih morskih delicija. Odgovarajuća priprema, kao i odabir pravilnih začina i priloga koji će okuse morskih plodova samo još više istaknuti, komponente su kojima se uistinu postižu najbolje delicije – upravo njih kreiraju chefovi restauranta Orca.

Spoj istarske i mediteranske kuhinje vodi do savršenih jadranskih delicija sa žara koje će svakako začiniti ove zadnje ljetne dane! Restaurant Orca u svojoj ponudi ribljeg menija ima svježe školjke, ribe i škampe koji zajedno čine uistinu prekrasan tanjur morskih plodova. Bogatstvo boja i nevjerojatnih okusa – savršeno sjedinjenih – čine ovaj tanjur uvijek rado biranim.

Jadranske delicije sa žara, predstavljaju aromatični miris koji se proteže zrakom i zavodi osjetila, njihove boje tjeraju nepce da zatitra i pita se koji ga nevjerojatni okusi čekaju i na kraju – toliko željeni okusi konačno kušani, čine ekstazu savršeno usklađenih nijansa kombiniranih plodova od kojih se svaka ističe na svoj način, a opet odlično funkcioniraju u stvorenoj kombinaciji, zajedno s usklađenim začinima i željenim prilozima.

Svježina i kvaliteta, glavni su elementi odabira morskih plodova Jadrana koji zahtijevaju pravilan pristup obradi i pripremi, a utječu i na konačni posluženi tanjur. Kombinacijom odgovarajućih komponenata, kao i vrhunskim znanjem chefova, nastaju uistinu savršene morske delicije i specijaliteti na žaru, a kako biste upoznali prave okuse ribljeg menija, svakako se zaputite u restaurant Orca!