ŠKARPINA POD PEKOM

12/05/2023

article image

Restorani koji nude ribu ispod peke su pravi dragulji istarske kuhinje, a jedan od njih je i restoran Orca smješten na predivnoj lokaciji u Rovinju.

U našem restoranu, svježa riba se peče ispod peke, što omogućava da riba zadrži svoje prirodne arome i okuse. Uz to, pečenje ispod peke pruža i jedinstvenu teksturu i sočnost ribe, što je čini neodoljivom za sve ljubitelje morskih plodova.

Restoran Orca ima dugogodišnju tradiciju u pripremanju jela od svježe ulovljene ribe, a uz ribu ispod peke, nudimo i druge specijalitete kao što su salate od rakovice, hladna riblja predjela, rižot s plodovima mora i razne tjestenine. Osim toga, u ponudi su i razni domaći specijaliteti poput pršuta i sira te razna mesna jela.

Restoran također ima terasu s prekrasnim okolišem i parkom za djecu, gdje gosti mogu uživati u jelu i piću uz zvukove prirode.

Ukoliko ste ljubitelj morskih plodova i tražite jedinstveno gastronomsko iskustvo u Istri, restoran Orca je savršeno mjesto za vas. Uživajte u svježoj ribi ispod peke i drugim specijalitetima istarske kuhinje u prekrasnom ambijentu.