Školjke iz Jadrana specijalitet su koji morate probati

21/07/2017

article image

Kada su u pitanju morski plodovi, razne školjke su uvijek nekako najatraktivniji dio ponude. Riječ je o jelima koja odišu elegancijom, specifičnim okusima i mirisima, ali i unikatnim iskustvom samog otvaranja školjki i uživanja u sočnim zalogajima.

U restoranu Orca služimo vrhunska jela od dagnji, vongole, dondole, kamenica i Jakobovih kapica spravljena na razne načine i to upravo po vašim željama i ukusima. Sve vaše zahtjeve i želje, naše će ljubazno i profesionalno osoblje uzeti u obzir prilikom vašeg izbora. Ako se pak ne možete odlučiti koje školjke odabrati, za vas smo priredili i posebnu ponudu miješanih školjki koja će vas zasigurno oduševiti.

Naš iskusni chef spremit će vam ih na žaru, buzaru ili u rižotu i osigurati vam tako jedinstveno iskustvo uživanja u najboljem od onoga što Jadransko more može pružiti. Treba isto tako napomenuti kako sva jela spravljamo od uvijek svježih namirnica, pa tako i školjki koje nabavljamo izravno od lokalnih ribara kako bismo svoje goste iznenadili svježinom i potpunim okusom.

Posjetite restoran Orca već danas i uvjerite se sami u bogatu ponudu ribe, školjki i ostalih morskih specijaliteta koji vas sigurno neće razočarati. U slast!