Slasna hobotnica u krušnoj peći

15/05/2019

article image

Ukoliko ovog ljeta želite okusiti prave delicije Jadranskog mora, restoran Orca pravo je mjesto za Vas. Smješten na samom ulazu u Rovinj, u prekrasnom ambijentu i s velikom terasom na kojoj možete uživati u vrućim ljetnim večerima uz čašu vina, restoran Orca probudit će sva Vaša osjetila.

Na meniju restorana nalaze se samo pomno odabrane najsvježije namirnice, a spoj tradicionalne kuhinje i modernih recepata oduševit će svakoga. Posebnost restorana Orca je i tome što priprema jela u krušnoj peći. Jedan od specijaliteta kuće svakako je i slasna hobotnica u krušnoj peći, koja se na taj način tradicionalno priprema duž cijele Jadranske obale. Hobotnica, kao i svi drugi morski plodovi izuzetno je bogata nutritivnim vrijednostima, posebice omega 3 masnim kiselinama. Osim toga, u hobotnici se može naći dosta željeza, selena, kalija i vitamina B.

Osim svježih namirnica najbolje kvalitete, u restoranu Orca pronaći ćete i bogatu vinsku listu s koje će Vam uvijek uslužno osoblje preporučiti najbolji primjerak upravo za Vaše jelo. Uživajte u mirisima i okusima Jadranskog mora u prekrasnom ambijentu restorana Orca i priuštite svojim osjetilima pravi hedonistički užitak u ovoj slasnoj deliciji.