Svježina ulova kao temelj kvalitete

19/06/2019

article image

Restorani se, naravno, prvo istaknu prema gastronomskoj ponudi. Zatim slijedi ambijent i atmosfera, lokacija, kao i panorama koja ga okružuje. Doduše, na kraju je nekako najbitniji cijeli taj dojam koji ili osvaja u potpunosti ili možda tek na pola. Najbitniji je osjećaj i ispunjenost boravkom, kao i odabir točno pravih namirnica i sljedova koji savršeno upotpunjavaju i okruženje u kojem se nalazite, i vaša istančana nepca čijom žudnjom ste se zapravo i vodili prilikom odabira odgovarajućeg gastronomskog mjesta. Ne brinite, Restaurant Orca ispunjava sve vaše željene kriterije za ambijent i atmosferu, lokaciju i prirodu koja ga okružuje, ali i ono najbitnije – savršeno odabrane namirnice koje uvelike utječu na samu kvalitetu i finoću vašeg odabira obroka.

Svježi i domaći sastojci, ključni su kriteriji pri odabiru namirnica koje će, naravno, biti sastavni dijelovi fantastično pripremljenih sljedova. Svježi ulov i sezonski sastojci, čimbenici su prepoznatljive kvalitete koji se u rukama chefova pretvaraju u famozne tanjure najfinijih delicija, istodobno čuvajući okuse karakteristične istarske i mediteranske kuhinje, spajajući motiv tradicije u moderno ruho.

Kvaliteta definirana kao odlika, značajka i vrijednost, temelj je na kojem se gradi kulinarsko iskustvo, a u Restaurantu Orca, kvaliteta je sačinjena svježinom i vrhunskim namirnicama koji u svojoj krajnjoj destinaciji – tanjuru ispred oduševljenog gosta – predstavljaju pravu ekstazu mediteranskih sljedova, istodobno čuvajući taj istarski ambijent koji je tajni sastojak cijeloga menua.