Tjedan domaćih lignji u restoranu Orca

12/01/2018

article image

Lignje su jedne od onih morskih delicija koje se pripremaju na razne načine, a koje svojim bogatim okusom i jedinstvenim aromama uspješno zadovoljavaju osjetila čak i onih najstrastvenijih gurmana među nama. U tradicionalnoj istarskoj kuhinji lignje su oduvijek imale posebno mjesto, stoga smo odlučili posvetiti im dodatnu pažnju.

S obzirom na to kako je sezona izlova lignji u Jadranskom moru u punom jeku, restoran Orca pripremio je za vas poseban tjedni meni sa specijalitetima od lignji koji će vas zasigurno oduševiti. Uživajte u izvornim okusima mora i originalnim recepturama naših iskusnih chefova koji će se pobrinuti da svako jelo za vaš stol stigne savršeno, kako vizualno, tako i na nepcu.

 Počastite se jelima s našeg posebnog menija koji uključuje:

Posjetite restoran Orca smješten na samom ulazu u Rovinj i uživajte u najboljim okusima ribljih specijaliteta koje ste imali priliku kušati. Ako se pak želite počastiti potpunim gurmanskim užitkom, odaberite, prema vlastitoj želji ili prema preporuci našeg stručnog osoblja, neku od vrhunskih vinskih kapljica s naše opsežne vinske karte.

Dobrodošli i dobar tek!