Tjestenina s hlapom

20/03/2019

article image

Restoran Orca iz Rovinja jedini je ugostiteljski objekt na ovom području koji njeguje tradiciju i uspješno ju kombinira s elementima modernog doba. Priprema svih jela bazirana je na pomno odabranim i svježim domaćim sastojcima karakterističnim za istarsku i mediteransku kuhinju.

Specijalitet kuhinje koji zasigurno morate probati je tjestenina s hlapom. Iako se hlapa može pripremati na razne načine, najukusnija je u kombinaciji s tjesteninom jer tako sav njezin okus i aroma dolaze do punog izričaja. Za uspješno sljubljivanje svih okusa dodaje se domaći začini poput peršina, češnjaka u prahu i maslinovog ulja. Za prste polizati!

Želite li kušati fino vino uz ove ukusne morske specijalitete u kombinaciji s tjesteninom, ljubazno osoblje restorana preporučit će vam vrhunsko domaće vino koje će biti „točka na i“.

Osim užitka za nepce, naša misija je posluživati zdravu hranu koje u kombinaciji s ribama, morskim plodovima i povrćem imamo na pretek. Osobito valja istaknuti divlje šparoge, šumske gljive i svježe tartufe koji daju jednu novu gastro dimenziju.