Uvijek svježi ulovi u restoranu Orca

03/04/2019

article image

Ono što restoran Orca čini izuzetnim u odnosu na druge je svakodnevna ponuda svježe ribe i morskih plodova. Restoran Orca njeguje dugu tradiciju suradnje s lokalnim ribarima, stoga za svoje goste iskusno i profesionalno osoblje priprema najukusnije morske specijalitete koje će zadovoljiti svačije nepce.

Svako jutro, čak i prije nego što se otvore vrata restorana, neumorni ribari plove u svojim čamcima i dostavljaju dnevni ulov svježe ribe koja pronalazi put do stolova restorana Orca.

Osim ponude prvoklasne svježe ribe i najboljeg ulova tog dana, na jelovniku restorana nalaze se i ostali morski plodovi kao što su škampi, lignje, dagnje, kamenice, Jakobove kapice, hobotnice i specijalitet za gurmane, jastog.

Rezervirajte svoje mjesto u restoranu Orca; smjestite se na terasu, divite se prekrasnom pogledu i uživajte u neodoljivim mirisima i okusima Jadrana.

Ako još uvijek niste posjetili izvanredni restoran u kojem se pripremaju najukusniji specijaliteti istarske kuhinje i vrhunska mesna jela, svakako to učinite što prije kako biste napokon mogli uživati u čarima i jedinstvenom gurmanskom iskustvu.