Valentinovo u restoranu Orca

09/02/2018

article image

Poseban dan u godini traži poseban tretman, stoga smo se ovdje u vašem omiljenom restoranu Orca pobrinuli da i ovog Valentinova uživate sa svojim partnerom u savršeno romantičnoj večeri. Restoran Orca poznat je po ugodnoj intimnoj atmosferi, vrhunskoj usluzi, ali i jedinstvenim gurmanskim specijalitetima spravljenim prema tradicionalnim recepturama pa će vam tako i ovom prigodom pružiti nezaboravno iskustvo uživanja u ukusnim zalogajima i kvalitetnim vinskim kapljicama.

Naši iskusni chefovi za vas su pripremili čak dva posebna menija, riblji i mesni, svaki od nekoliko sljedova, uključujući i desert po vašoj želji. Odaberite meni po vlastitom ukusu i počastite sebe i svoju bolju polovicu ukusnim jelima zbog kojih ćete se zasigurno ponovno vratiti u Orcu.

Mesni meni:

*Cijena menija: 180kn po osobi

Riblji meni:

*Cijena menija: 180kn po osobi

Kako bi vaše iskustvo uživanja u kvalitetnim zalogajima bilo potpuno restoran Orca za vas je pripremio i buteljke vina po posebnim cijenama:

Za poseban dan u godini odaberite posebno mjesto. Rezervirajte svoj dolazak pozivom na +385 52 816 851 i uživajte u romantičnom Valentinovu u rovinjskom restoranu Orca kojeg ćete oboje još dugo pamtiti.