Veseli vikendi u prosincu – samo u vašem omiljenom restoranu Orca

04/12/2018

article image

Prosinac je vrijeme namijenjeno opuštanju, uživanju u blagdanskoj atmosferi i guštanju u malim stvarima. Svi vanjski poslovi su obavljeni, plodovi napornog rada ubrani, stoga je ovo idealno vrijeme koje biste trebali posvetiti samo sebi i svojim bližnjima.

Restoran Orca, kao i svake godine, za vas je pripremio nezaboravnu prosinačku ponudu koja pored gurmanskih specijaliteta i delicija također uključuje i razne zabavne sadržaje. Svakog vikenda tijekom prosinca tako možete uživati u vrhunskom mesnom ili ribljem meniju s četiri slijeda, u koji je uključeno i piće, a sve to popraćeno ugodnim notama glazbe uživo koju će za vas izvoditi bend D&D i Tea. Posebna iskustva zahtijevaju i posebne cijene, pa stoga u ovom jedinstvenom doživljaju možete uživati za svega 160kn po osobi.

Opustite se u ugodnom ambijentu našeg restorana, počastite sebe i svoje odabrano društvo vrhunskim specijalitetima inspiriranim tradicionalnom istarskom kuhinjom i savršeno ukomponiranim u blagdansko raspoloženje i prepustite se trenucima čistog užitka i zabave.

Potražite dodatne informacije o Veselim vikendima u prosincu i rezervirajte svoje mjesto pozivom na 052/816-851, a mi ćemo vam osigurati besprijekornu uslugu i nezaboravne doživljaje.