RIŽOTO S HLAPOM – UKUSNA SENZACIJA MORSKIH NIJANSI

18/09/2019

Morski plodovi uistinu predstavljaju najukusnije recepte gastronomije. Nevjerojatni okusi koji dočaravaju morske dubine i bogate teksture, boje i sjedinjeni mirisi.

više

Svježi jadranski hlap – delicija za prave morske gurmane

11/09/2019

Morski plodovi često su opisani kao vrhunske delicije i specijaliteti koji vladaju gastronomskom scenom. Jedinstveni okusi i specifični tanjuri, uistinu.

više

Delicije morskih bisera – Jakobove kapice

04/09/2019

Školjkaši i biseri, često se povezuju prilikom istraživanja mora i traženja sjajnih morskih blaga. Iako se biseri u morskim dubinama.

više

Savršene jadranske delicije sa žara

29/08/2019

Specijaliteti i delicije Jadrana, predstavljaju rado birani menu svakog turista, ali i domaćih koji se rado okreću ribljim sljedovima. Naravno,.

više

Jadranska delicija – škarpina na gradele

23/08/2019

Morski specijaliteti užitak su kojima se svi rado prepuštaju ovih ljetnih dana. Nijanse istarske i mediteranske kuhinje, često čine spoj.

više

Najraznovrsniji deserti kao savršen kraj vaše gastro avanture

14/08/2019

Gastronomija krije brojne tajne – od recepata i samoga pristupa, načina i priprema jela, do onih tajnih začina koji uistinu.

više

Hlap – pravi ljetni specijalitet

07/08/2019

U restoranu Orca, mjestu gdje je kvaliteta namirnica uvijek na prvom mjestu, pronaći ćete jedan jadranski specijaliteta par excellence, koji.

više

Brancin na žaru – delicija kojoj je teško odoljeti

31/07/2019

Morski plodovi, temelj su raznih recepata i u konačnici – tanjura koji su raskošni u okusu, aromama, boji i teksturi..

više

Kreiranje tanjura po želji gostiju

24/07/2019

Potpuno zadovoljstvo gostiju kojima su opčinjena sva osjetila prilikom isprobavanja njima novih okusa i aroma, ono je čemu teže chefovi.

više

Ribarski tanjur za dvoje – spoj špageta i svježih morskih plodova

17/07/2019

Mediteranska i istarska kuhinja – svaka je na svoj način jedinstvena, a svojim specifičnim okusima mame sve ljubitelje dobrog kulinarskog.

više