Sirovi škampi – istinski gastronomski užitak

16/01/2020

Vjerujemo da je Vaše nepce do sada uistinu uživalo u najraznovrsnijim specijalitetima i aromatičnim okusima koji su ga polako, ali.

više

Torta od skute – slatke nijanse fantazije

10/01/2020

Došla je nova godina puna novih ciljeva, želja, putovanja, planiranja i organiziranja vremena i druženja. Dakako, prilikom ostvarivanja svih novih.

više

Domaće kobasice i ombola – zamamne delicije istarske tradicije

31/12/2019

Nepce gotovo nikada ne žudi za novitetima, koliko žudi za tradicionalnim gastronomskim delicijama koje predstavljaju tradiciju na najbolji i najukusniji.

više

Svježe rakovice – savršeni temelj brojnih recepata

23/12/2019

Što bi moglo uistinu zadiviti prave gurmane i zavesti sva njihova osjetila? Iako postoje brojne delicije koje zaintrigiraju maštu i.

više

Specijalitet mediteranske kuhinje – brancin u soli

19/12/2019

Božićna tradicija njegovana je dugi niz godina i uvijek je oplemenjena novim dodacima, elementima i komponentama koje svaka obitelj donosi.

više

Savršeno jelo krušne peći – svježe teleće koljenice

12/12/2019

Krušna peć – sinonim za savršene okuse, bogate teksture i nevjerojatnu sočnost u svim očuvanim nijansama mesa. Samo najbolji specijaliteti.

više

Užitak mesa na roštilju

05/12/2019

Klasika je uvijek najukusnija. Pogotovo kada je riječ o nevjerojatno sočnom mesu pripremljenom na svima najdraži način – na roštilju..

više

Ostrige – cijenjeni biser među školjkama

28/11/2019

Morski plodovi su sami po sebi jedna od uistinu pravih delicija i specijaliteta u kojima svakako valja uživati svim osjetilima..

više

Pokušajte odoljeti okusu tradicije – janjetina iz krušne peći

22/11/2019

Tradicija se njeguje generacijama i s razlogom krije neke od najdražih uspomena i kušanih okusa. Unatoč tome što nepce nekada.

više

Idealno mjesto za Vaše slavlje

31/10/2019

Život se sastoji od trenutaka. Od malih sitnih trenutaka do onih velikih kojih predstavljaju neke od najvažnijih događaja Vašega života..

više