Teleće koljenice u krušnoj peći – gurmanski spoj kojemu je teško odoljeti

16/10/2019

Krušna peć idealna je za stvaranje uistinu posebnih specijaliteta čijim krajnjim okusima i sjedinjenim aromama zaista pridonosi. Iako je ista.

više

Tripice koje osvajaju sva nepca

10/10/2019

Svjetska gastronomija, isprepletena je kulinarskim nitima koje čine spoj najrazličitijih kuhinja svijeta, tvoreći gastronomsku scenu uistinu jedinstvenom, a takva je.

više

Cheesecake lemon – slatki i osvježavajući zalogaj čeka Vas u Restaurantu Orca

04/10/2019

Pravilo je jasno – nakon kušanja nevjerojatnih jela bogatih okusom, bojama, teksturom i mirisom, savršeno uravnoteženim vinskim notama, morate staviti.

više

Male slasti krušne peći

25/09/2019

Krušna peć uvijek garantira odlično realizirane recepte. Dok su se ranije u krušnoj peći najčešće pekli kruh i kolači, danas.

više

RIŽOTO S HLAPOM – UKUSNA SENZACIJA MORSKIH NIJANSI

18/09/2019

Morski plodovi uistinu predstavljaju najukusnije recepte gastronomije. Nevjerojatni okusi koji dočaravaju morske dubine i bogate teksture, boje i sjedinjeni mirisi.

više

Svježi jadranski hlap – delicija za prave morske gurmane

11/09/2019

Morski plodovi često su opisani kao vrhunske delicije i specijaliteti koji vladaju gastronomskom scenom. Jedinstveni okusi i specifični tanjuri, uistinu.

više

Delicije morskih bisera – Jakobove kapice

04/09/2019

Školjkaši i biseri, često se povezuju prilikom istraživanja mora i traženja sjajnih morskih blaga. Iako se biseri u morskim dubinama.

više

Savršene jadranske delicije sa žara

29/08/2019

Specijaliteti i delicije Jadrana, predstavljaju rado birani menu svakog turista, ali i domaćih koji se rado okreću ribljim sljedovima. Naravno,.

više

Jadranska delicija – škarpina na gradele

23/08/2019

Morski specijaliteti užitak su kojima se svi rado prepuštaju ovih ljetnih dana. Nijanse istarske i mediteranske kuhinje, često čine spoj.

više

Najraznovrsniji deserti kao savršen kraj vaše gastro avanture

14/08/2019

Gastronomija krije brojne tajne – od recepata i samoga pristupa, načina i priprema jela, do onih tajnih začina koji uistinu.

više